013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Eikenhouten vloer voor uw woning in Eindhoven

Eikenhout is te vinden in onze Nederlandse bossen en wordt veel gebruikt voor vloeren, maar ook voor andere toepassingen. Eikenhouten vloeren zijn al jaren erg populair. De stijl die een eikenhouten vloer aan uw woning geeft is tijdloos. De vlamvormige cirkels die te zien zijn op de planken geven een mooie structuur. Over het algemeen is eiken licht van kleur, maar het hout kan ook donkerder bruin van kleur zijn. Eikenhout is daarnaast hardhout, wat het erg betrouwbaar materiaal maakt. Door afwerking van het hout kan een eigen draai aan het hout worden gegeven.

Hulp bij houten eiken vloeren

Twijfelt u of een eikenhout vloer geschikt is? PVS Vloeren helpt u graag bij het maken van een keuze. Eiken is in de meeste gevallen minder uitgesproken dan andere soorten hout, maar er zijn toch verschillende soorten eiken houten vloeren met een heel eigen karakter. Zo kunt u gaan voor het cognackleurige klassiek Frans eiken. Of wanneer u houdt van een warmere tint, dan kunt u kiezen voor rood Amerikaans eiken. Voor welk type eiken hout u ook kiest, u heeft altijd een duurzaam product in huis. In Eindhoven en omgeving helpt PVS Vloeren u met het maken van een keuze. Weet u precies wat u wilt? Wij zorgen ervoor dat de gewenste vloer zorgvuldig gelegd wordt. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging