0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Eikenhouten vloer voor uw woning in Eindhoven

Eikenhout is te vinden in onze Nederlandse bossen en wordt veel gebruikt voor vloeren, maar ook voor andere toepassingen. Eikenhouten vloeren zijn al jaren erg populair. De stijl die een eikenhouten vloer aan uw woning geeft is tijdloos. De vlamvormige cirkels die te zien zijn op de planken geven een mooie structuur. Over het algemeen is eiken licht van kleur, maar het hout kan ook donkerder bruin van kleur zijn. Eikenhout is daarnaast hardhout, wat het erg betrouwbaar materiaal maakt. Door afwerking van het hout kan een eigen draai aan het hout worden gegeven.

Hulp bij houten eiken vloeren

Twijfelt u of een eikenhout vloer geschikt is? de door ons aangedragen professional helpt u graag bij het maken van een keuze. Eiken is in de meeste gevallen minder uitgesproken dan andere soorten hout, maar er zijn toch verschillende soorten eiken houten vloeren met een heel eigen karakter. Zo kunt u gaan voor het cognackleurige klassiek Frans eiken. Of wanneer u houdt van een warmere tint, dan kunt u kiezen voor rood Amerikaans eiken. Voor welk type eiken hout u ook kiest, u heeft altijd een duurzaam product in huis. In Eindhoven en omgeving helpt de door ons aangedragen professional u met het maken van een keuze. Weet u precies wat u wilt? Wij zorgen ervoor dat de gewenste vloer zorgvuldig gelegd wordt. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606