013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Vloer lakken in Eindhoven

Heeft u een parketvloer aangeschaft en wilt u de parketvloer lakken? Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw parket of andere houten vloer. De twee meest voorkomende afwerkingen zijn lakken en oliën. Wanneer u kiest voor parket lakken, dan komt er een laagje op de vloer te liggen. Dit laagje dient als beschermlaag en geeft een bepaald uiterlijk aan uw vloer. U kiest voor een afwerking met olie wanneer u de structuur van het hout wilt blijven voelen. De olie trekt in het hout en in tegenstelling tot lak, beschermt olie uw vloer dus niet. U kunt beschadigingen van een geoliede vloer echter wel snel plaatselijk bijwerken. Dit is een groot voordeel. Bij een gelakte vloer moet u vaak de hele vloer opnieuw behandelen.

Houten vloer schuren en lakken

Heeft u een vloer die wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Of heeft u een nieuwe vloer die afgewerkt moet worden? De vloerenspecialisten van PVS Vloeren geven u graag advies over de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Wilt u een hoogglans lak op uw vloer of wilt u uw vloer juist een specifieke kleur geven? Wij luisteren graag naar uw creatieve ideeën. Weet u niet wat u moet kiezen of hoe een houten vloer lakken in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op via [bono_servicenumber[ of via het contactformulier op de website. Wij informeren u graag.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging