0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Vloer lakken in Eindhoven

Heeft u een parketvloer aangeschaft en wilt u de parketvloer lakken? Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw parket of andere houten vloer. De twee meest voorkomende afwerkingen zijn lakken en oliën. Wanneer u kiest voor parket lakken, dan komt er een laagje op de vloer te liggen. Dit laagje dient als beschermlaag en geeft een bepaald uiterlijk aan uw vloer. U kiest voor een afwerking met olie wanneer u de structuur van het hout wilt blijven voelen. De olie trekt in het hout en in tegenstelling tot lak, beschermt olie uw vloer dus niet. U kunt beschadigingen van een geoliede vloer echter wel snel plaatselijk bijwerken. Dit is een groot voordeel. Bij een gelakte vloer moet u vaak de hele vloer opnieuw behandelen.

Houten vloer schuren en lakken

Heeft u een vloer die wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Of heeft u een nieuwe vloer die afgewerkt moet worden? De vloerenspecialisten van de door ons aangedragen professional geven u graag advies over de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Wilt u een hoogglans lak op uw vloer of wilt u uw vloer juist een specifieke kleur geven? Wij luisteren graag naar uw creatieve ideeën. Weet u niet wat u moet kiezen of hoe een houten vloer lakken in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op via [bono_servicenumber[ of via het contactformulier op de website. Wij informeren u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606