0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Houten vloer schuren in Eindhoven

Het mooie van een houten vloer is dat een houten vloer erg lang mee gaat. U hoeft niet een nieuwe vloer aan te schaffen wanneer deze beschadigd of versleten is. Wanneer uw houten vloer is beschadigd of is versleten kan vloer renovatie namelijk uitkomst bieden. Vloer renovatie bestaat meestal uit het schuren en lakken van de houten vloer. Met een speciale schuurmachine wordt er een laagje van het hout afgeschuurd waardoor de beschadigingen en verkleuringen verdwijnen. Uw houten vloer zit er weer als nieuw uit. Na het schuren kunt u de vloer laten lakken of laten oliën. Er zijn veel afwerkingen mogelijk. De vakmannen van de door ons aangedragen professional informeren u graag over de mogelijkheden.

Hoe werkt een eikenhouten vloer schuren?

Elke houtsoort is anders en behoeft ook een andere aanpak. Eiken is een harde houtsoort, terwijl grenen juist heel zacht is. Wilt u uw eiken vloer schuren, maar weet u niet wat de juiste aanpak is? In Eindhoven en omstreken staan de vakmannen van de door ons aangedragen professional klaar om u te helpen met het schuren en afwerken van uw vloer. Een houten vloer schuren en oliën is een precies klusje. Het is zonde wanneer er onzorgvuldig met het hout wordt omgegaan. Laat uw grenen vloer schuren door de door ons aangedragen professional. Wij werken met alle soorten houten vloeren.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606