013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Houten vloer schuren in Eindhoven

Het mooie van een houten vloer is dat een houten vloer erg lang mee gaat. U hoeft niet een nieuwe vloer aan te schaffen wanneer deze beschadigd of versleten is. Wanneer uw houten vloer is beschadigd of is versleten kan vloer renovatie namelijk uitkomst bieden. Vloer renovatie bestaat meestal uit het schuren en lakken van de houten vloer. Met een speciale schuurmachine wordt er een laagje van het hout afgeschuurd waardoor de beschadigingen en verkleuringen verdwijnen. Uw houten vloer zit er weer als nieuw uit. Na het schuren kunt u de vloer laten lakken of laten oliën. Er zijn veel afwerkingen mogelijk. De vakmannen van PVS Vloeren informeren u graag over de mogelijkheden.

Hoe werkt een eikenhouten vloer schuren?

Elke houtsoort is anders en behoeft ook een andere aanpak. Eiken is een harde houtsoort, terwijl grenen juist heel zacht is. Wilt u uw eiken vloer schuren, maar weet u niet wat de juiste aanpak is? In Eindhoven en omstreken staan de vakmannen van PVS Vloeren klaar om u te helpen met het schuren en afwerken van uw vloer. Een houten vloer schuren en oliën is een precies klusje. Het is zonde wanneer er onzorgvuldig met het hout wordt omgegaan. Laat uw grenen vloer schuren door PVS Vloeren. Wij werken met alle soorten houten vloeren.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging