013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Parket schuren in Eindhoven

Ook parket raakt op den duur beschadigd. Heeft u genoeg van de krassen en lelijke plekken op uw vloer? Parketvloer schuren is een snelle en effectieve methode om uw parketvloer op te knappen. Nadat er met een schuurmachine een klein laagje hout van de vloer wordt afgeschuurd, is er geen spoor van krassen en vlekken meer te bekennen. Bij beschadigingen hoeft u uw parketvloer dus niet te vervangen. Is uw parketvloer meerdere keren geschuurd? Wij komen graag bij uw langs om uw vloer te inspecteren en geven u eerlijk advies.

Hulp bij parketvloer schuren en lakken

Parket vloer schuren werkt het mooiste met een professionele schuurmachine. PVS Vloeren beschikt over geavanceerd apparatuur om vloeren vakkundig te renoveren. Nadat wij uw vloer schuren, zorgen wij voor een mooie afwerking. Wilt u een beschermlaag op uw vloer? Kies dan voor lak. Wij kunnen uiteraard ook uw parket schuren en oliën. Twijfelt u tussen olie en lak? Wij adviseren u graag.

Lamelparket schuren

Lamelparket is parket dat bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen zorgen ervoor dat de planken niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen of veranderingen in de luchtvochtigheid. Massief hout kan vele malen geschuurd worden, maar hoe zit dit met lamelparket? Ook lamelparket is prima te schuren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging