0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Parket schuren in Eindhoven

Ook parket raakt op den duur beschadigd. Heeft u genoeg van de krassen en lelijke plekken op uw vloer? Parketvloer schuren is een snelle en effectieve methode om uw parketvloer op te knappen. Nadat er met een schuurmachine een klein laagje hout van de vloer wordt afgeschuurd, is er geen spoor van krassen en vlekken meer te bekennen. Bij beschadigingen hoeft u uw parketvloer dus niet te vervangen. Is uw parketvloer meerdere keren geschuurd? Wij komen graag bij uw langs om uw vloer te inspecteren en geven u eerlijk advies.

Hulp bij parketvloer schuren en lakken

Parket vloer schuren werkt het mooiste met een professionele schuurmachine. de door ons aangedragen professional beschikt over geavanceerd apparatuur om vloeren vakkundig te renoveren. Nadat wij uw vloer schuren, zorgen wij voor een mooie afwerking. Wilt u een beschermlaag op uw vloer? Kies dan voor lak. Wij kunnen uiteraard ook uw parket schuren en oliën. Twijfelt u tussen olie en lak? Wij adviseren u graag.

Lamelparket schuren

Lamelparket is parket dat bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen zorgen ervoor dat de planken niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen of veranderingen in de luchtvochtigheid. Massief hout kan vele malen geschuurd worden, maar hoe zit dit met lamelparket? Ook lamelparket is prima te schuren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606