0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Eerlijk vloeradvies in Eindhoven

Wanneer u op het punt staat om een grote investering te doen is eerlijk advies essentieel. Bij ons krijgt u dit vloeradvies in alle stadia van het proces. Van de aankoop van uw vloer tot de afwerking en het onderhoud: vraag onze vloerspecialisten om raad en u krijgt altijd een vriendelijk en helder advies.

U wilt een vloer kopen

Wanneer u op het punt staat een vloer aan te schaffen zult u met veel dingen rekening moeten houden. Een vloer is namelijk meer dan een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. In de basis dient uw vloer natuurlijk een praktisch doel en dus is het belangrijk om knopen op de juiste manier door te hakken. Hierbij kunt u denken aan het selecteren van een kleur en stijl, maar ook ondervloer, afwerking en materiaalkeuze. We helpen u hier graag bij met een vloeradvies.

U wilt uw vloer laten onderhouden

Heeft u al een vloer, maar is deze toe aan onderhoud? Zijn er slijtageplekken ontstaan of wilt u dit juist graag voorkomen? Dan is vloeronderhoud de oplossing. We adviseren u graag over het beste onderhoudsplan voor uw vloer. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en dus is het onderhoud ook altijd verschillend. We komen bij u thuis langs om met u te overleggen, maar zijn natuurlijk ook altijd telefonisch bereikbaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606