013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Eerlijk vloeradvies in Eindhoven

Wanneer u op het punt staat om een grote investering te doen is eerlijk advies essentieel. Bij ons krijgt u dit vloeradvies in alle stadia van het proces. Van de aankoop van uw vloer tot de afwerking en het onderhoud: vraag onze vloerspecialisten om raad en u krijgt altijd een vriendelijk en helder advies.

U wilt een vloer kopen

Wanneer u op het punt staat een vloer aan te schaffen zult u met veel dingen rekening moeten houden. Een vloer is namelijk meer dan een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. In de basis dient uw vloer natuurlijk een praktisch doel en dus is het belangrijk om knopen op de juiste manier door te hakken. Hierbij kunt u denken aan het selecteren van een kleur en stijl, maar ook ondervloer, afwerking en materiaalkeuze. We helpen u hier graag bij met een vloeradvies.

U wilt uw vloer laten onderhouden

Heeft u al een vloer, maar is deze toe aan onderhoud? Zijn er slijtageplekken ontstaan of wilt u dit juist graag voorkomen? Dan is vloeronderhoud de oplossing. We adviseren u graag over het beste onderhoudsplan voor uw vloer. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en dus is het onderhoud ook altijd verschillend. We komen bij u thuis langs om met u te overleggen, maar zijn natuurlijk ook altijd telefonisch bereikbaar.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging