013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Waarom een grenen vloer?

Kiest u voor een natuurlijke uitstraling voor uw woning en wilt u een houten vloer? Naast het populaire eiken kunt u ook kiezen voor een grenen houten vloer. Grenen is een houtsoort afkomstig van de grove den en wordt veel gebruikt als constructiehout. Vindt u het niet erg dat uw vloer er doorleefd uitziet? Grenen is een zachte houtsoort dat er na een tijdje doorleefd uit gaat zien. Het beschadigde hout geeft een mooie verouderde uitstraling. Wilt u na een tijdje van deze uitstraling af? Een massief grenen vloer is gemakkelijk te bewerken. De vloer kan geschuurd worden en worden voorzien van een nieuwe laag lak, verf of olie.

Hulp bij grenen vloer leggen in Eindhoven

Wilt u een massief grenen vloer die u zelf kunt bewerken? Kies dan voor een onbehandelde vloer. Grenen is heel gemakkelijk te behandelen. De planken worden onbehandeld geleverd en u kiest zelf een kleur lak of verf uit. Durft u de afwerking niet zelf aan? Wij komen graag bij u langs om uw vloer te leggen en naar wens af te werken. Heeft u een oude grenen vloer? Ook voor het renoveren van uw vloer kunt u bij PVS Vloeren terecht. Wilt u een Frans grenen vloer of wilt u meer weten over grenen vloeren? Bel naar 013 - 205 06 08 of vul het contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging