0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Waarom een grenen vloer?

Kiest u voor een natuurlijke uitstraling voor uw woning en wilt u een houten vloer? Naast het populaire eiken kunt u ook kiezen voor een grenen houten vloer. Grenen is een houtsoort afkomstig van de grove den en wordt veel gebruikt als constructiehout. Vindt u het niet erg dat uw vloer er doorleefd uitziet? Grenen is een zachte houtsoort dat er na een tijdje doorleefd uit gaat zien. Het beschadigde hout geeft een mooie verouderde uitstraling. Wilt u na een tijdje van deze uitstraling af? Een massief grenen vloer is gemakkelijk te bewerken. De vloer kan geschuurd worden en worden voorzien van een nieuwe laag lak, verf of olie.

Hulp bij grenen vloer leggen in Eindhoven

Wilt u een massief grenen vloer die u zelf kunt bewerken? Kies dan voor een onbehandelde vloer. Grenen is heel gemakkelijk te behandelen. De planken worden onbehandeld geleverd en u kiest zelf een kleur lak of verf uit. Durft u de afwerking niet zelf aan? Wij komen graag bij u langs om uw vloer te leggen en naar wens af te werken. Heeft u een oude grenen vloer? Ook voor het renoveren van uw vloer kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht. Wilt u een Frans grenen vloer of wilt u meer weten over grenen vloeren? Bel naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606