013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Onderhoud houten vloer in Eindhoven

De ene vloer heeft meer onderhoud nodig dan de andere. Onderhoud houten vloer is daarnaast ook een keuze. U kunt er bewust voor kiezen uw houten vloer iets minder te onderhouden, zodat deze er verouderd en doorleefd uit gaat zien. Wilt u de strakke uitstraling van uw houten vloer wel behouden? Zorg er dan voor dat u regelmatig uw houten vloer onderhoudt. Houten vloer onderhoud kunt u doen door het regelmatig verwijderen van vuil en stof en, indien er een beschermlaag aanwezig is, het dweilen van uw vloer met een geringe hoeveelheid water. Wilt u beschadigingen wegwerken of wilt u een nieuwe laklaag op uw vloer. Eens in de zoveel tijd kunt u een grote onderhoudsbeurt uit laten voeren waarbij uw vloer wordt geschuurd en wordt voorzien van een nieuwe laag lak, olie of polish.

Hulp bij behandelen houten vloer

Een houten vloer behandelen vereist kennis en ervaring van verschillende houtsoorten en typen vloeren. De behandeling van grenen is bijvoorbeeld anders dan de behandeling van eiken. Voor eikenhouten vloer onderhoud of het onderhoud van een ander type houten vloer kunt u contact opnemen met PVS Vloeren. Ook al is onderhoud van een eiken vloer een dagelijkse klus, wij zorgen ervoor dat onze kennis van vloeren en technieken altijd up-to-date blijft, zodat wij onze klanten het beste kunnen bieden. Wij zien elke klus als een creatief project en werken graag met u samen om het beste resultaat te bereiken. Bel naar 013 - 205 06 08 of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs en geven u eerlijk advies over uw vloer.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging