0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Onderhoud houten vloer in Eindhoven

De ene vloer heeft meer onderhoud nodig dan de andere. Onderhoud houten vloer is daarnaast ook een keuze. U kunt er bewust voor kiezen uw houten vloer iets minder te onderhouden, zodat deze er verouderd en doorleefd uit gaat zien. Wilt u de strakke uitstraling van uw houten vloer wel behouden? Zorg er dan voor dat u regelmatig uw houten vloer onderhoudt. Houten vloer onderhoud kunt u doen door het regelmatig verwijderen van vuil en stof en, indien er een beschermlaag aanwezig is, het dweilen van uw vloer met een geringe hoeveelheid water. Wilt u beschadigingen wegwerken of wilt u een nieuwe laklaag op uw vloer. Eens in de zoveel tijd kunt u een grote onderhoudsbeurt uit laten voeren waarbij uw vloer wordt geschuurd en wordt voorzien van een nieuwe laag lak, olie of polish.

Hulp bij behandelen houten vloer

Een houten vloer behandelen vereist kennis en ervaring van verschillende houtsoorten en typen vloeren. De behandeling van grenen is bijvoorbeeld anders dan de behandeling van eiken. Voor eikenhouten vloer onderhoud of het onderhoud van een ander type houten vloer kunt u contact opnemen met de door ons aangedragen professional. Ook al is onderhoud van een eiken vloer een dagelijkse klus, wij zorgen ervoor dat onze kennis van vloeren en technieken altijd up-to-date blijft, zodat wij onze klanten het beste kunnen bieden. Wij zien elke klus als een creatief project en werken graag met u samen om het beste resultaat te bereiken. Bel naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs en geven u eerlijk advies over uw vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606