0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Houten vloeren Eindhoven

Bij de door ons aangedragen professional bieden we houten vloeren van topkwaliteit aan tegen scherpe tarieven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een strakke, moderne plankenvloer tot een authentieke massief houten vloer en alles daartussenin. En bent u op zoek naar iets bijzonders? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een whitewash vloer, een nostalgisch verouderde vloer of donker gerookte vloer.

Een houten planken vloer van ons is een duurzaam product. Een vloer die u bij ons aanschaft:

  • is sterk;
  • heeft een hoge isolatiewaarde;
  • brengt een warme, prettige uitstraling in uw woning;
  • is bestand tegen vloeistofvlekken.

Kies voor onze diensten

Wij gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensen en helpen u met het kiezen van de juiste houtsoort. Na afloop van dit gesprek worden uw wensen op papier gezet en ontvangt u een offerte die daarbij aansluit. Kiest u de door ons aangedragen professional voor een houten vloer, dan weet u zeker dat u één vast aanspreekpunt heeft en alles op de juiste manier geregeld wordt.

Wilt u graag advies over houten vloeren? Weet u al wat voor houten vloer u wilt? Of heeft u een vraag voor een specialist? Maak dan een afspraak. Wij gaan graag met u om de tafel.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606