013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Parketvloer Eindhoven

Een parketvloer kan een massieve houten vloer zijn, maar kan ook bestaan uit verschillende lagen. Parket is dus een verzamelnaam voor twee soorten houten vloeren, de massieve houten vloer en de samengestelde houten vloer. Een samengestelde houten vloer wordt ook wel lamelparket genoemd. Dit type parket is zo samengesteld dat er minimale werking optreedt. Het lamelparket wordt dus, in tegenstelling tot massief parket, nauwelijks door temperatuur of luchtvochtigheid beïnvloed. Lamelparket gaat daarentegen iets minder lang mee dan massief parket. Massieve houten planken kunnen indien versleten of beschadigd makkelijk gerenoveerd worden. Door de planken te schuren en vervolgens af te werken, heeft u weer een spiksplinternieuwe vloer.

Specialist in parket Eindhoven

In de regio Eindhoven is PVS Vloeren uw parketspecialist. Weet u niet wat er allemaal mogelijk is met parket? Er is meer mogelijk dan u denkt. Massieve parket vloeren kunnen bijvoorbeeld van allerlei soorten houten gemaakt worden. De keuze is dus oneindig. Wilt u samengesteld parket? De toplaag van lamelparket of van een multiplank vloer is vaak van eikenhout. Voor het leggen, afwerken, onderhouden en renoveren van uw parket vloer bent u bij PVS Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met parket en onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmannen. Vertel ons uw wensen en wij geven u eerlijk advies.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging