0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Parketvloer Eindhoven

Een parketvloer kan een massieve houten vloer zijn, maar kan ook bestaan uit verschillende lagen. Parket is dus een verzamelnaam voor twee soorten houten vloeren, de massieve houten vloer en de samengestelde houten vloer. Een samengestelde houten vloer wordt ook wel lamelparket genoemd. Dit type parket is zo samengesteld dat er minimale werking optreedt. Het lamelparket wordt dus, in tegenstelling tot massief parket, nauwelijks door temperatuur of luchtvochtigheid beïnvloed. Lamelparket gaat daarentegen iets minder lang mee dan massief parket. Massieve houten planken kunnen indien versleten of beschadigd makkelijk gerenoveerd worden. Door de planken te schuren en vervolgens af te werken, heeft u weer een spiksplinternieuwe vloer.

Specialist in parket Eindhoven

In de regio Eindhoven is de door ons aangedragen professional uw parketspecialist. Weet u niet wat er allemaal mogelijk is met parket? Er is meer mogelijk dan u denkt. Massieve parket vloeren kunnen bijvoorbeeld van allerlei soorten houten gemaakt worden. De keuze is dus oneindig. Wilt u samengesteld parket? De toplaag van lamelparket of van een multiplank vloer is vaak van eikenhout. Voor het leggen, afwerken, onderhouden en renoveren van uw parket vloer bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met parket en onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmannen. Vertel ons uw wensen en wij geven u eerlijk advies.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606