0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

De grootste keuze in laminaat

Bij de door ons aangedragen professional vindt u een ruime keuze aan laminaat. We bieden vele soorten vloeren aan en daarom vindt u bij ons altijd een vloer die past bij uw interieur. We leveren vloeren van bekende fabrikanten en zorgen er door slim inkopen voor dat de prijzen laag blijven. Zo profiteert u van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

De vloeren die we aanbieden zijn sterk, duurzaam een zeer onderhoudsvriendelijk. De kans dat er problemen zullen optreden is dan ook zeer gering. Maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan is er geen man overboord. Op al onze laminaatvloeren geven we garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat u heel lang plezier heeft van uw investering.

De uitstraling van een houten vloer

Door slimme innovaties op het gebied van laminaat is het tegenwoordig mogelijk om te genieten van de uitstraling en warmte van een houten vloer, terwijl u geniet van een onderhoudsvrije laminaatvloer. Kiest u voor laminaat met een voelbare nerf en groef? Dan is deze bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarbij ligt de prijs van de eerste ook nog eens een stuk gunstiger.

Van A tot Z geholpen in Eindhoven

Wilt u een laminaatvloer laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn u van advies tot afwerking graag van dienst, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606