013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

De grootste keuze in laminaat

Bij PVS Vloeren vindt u een ruime keuze aan laminaat. We bieden vele soorten vloeren aan en daarom vindt u bij ons altijd een vloer die past bij uw interieur. We leveren vloeren van bekende fabrikanten en zorgen er door slim inkopen voor dat de prijzen laag blijven. Zo profiteert u van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

De vloeren die we aanbieden zijn sterk, duurzaam een zeer onderhoudsvriendelijk. De kans dat er problemen zullen optreden is dan ook zeer gering. Maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan is er geen man overboord. Op al onze laminaatvloeren geven we garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat u heel lang plezier heeft van uw investering.

De uitstraling van een houten vloer

Door slimme innovaties op het gebied van laminaat is het tegenwoordig mogelijk om te genieten van de uitstraling en warmte van een houten vloer, terwijl u geniet van een onderhoudsvrije laminaatvloer. Kiest u voor laminaat met een voelbare nerf en groef? Dan is deze bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Daarbij ligt de prijs van de eerste ook nog eens een stuk gunstiger.

Van A tot Z geholpen in Eindhoven

Wilt u een laminaatvloer laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn u van advies tot afwerking graag van dienst, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging