0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Vloer renovatie in Eindhoven

Is uw vloer niet goed onderhouden? Of is uw houten vloer oud en versleten? Het voordeel van hout is dat het zeer duurzaam en bewerkelijk is. Vloer renovatie is dus goed mogelijk. Door uw vloer te repareren, stofvrij te schuren en af te werken met olie of lak ziet deze er binnen de kortste keren weer uit als nieuw. Bij vloerrenovatie inspecteren wij uw vloer en informeren wij u vervolgens over de verschillende mogelijkheden. En dat tegen een fractie van de prijs van een nieuwe vloer! Laat in de regio Eindhoven uw vloer opknappen door onze experts.

Renovatie vloer door de door ons aangedragen professional

Een houten vloer hoeft niet snel vervangen te worden. Het hout kan namelijk makkelijk bewerkt worden. Zo kunnen wij uw houten vloer schuren en voorzien van een lak of olie in de door u gewenste kleur. Op die manier kunnen wij makkelijk uw vloer vernieuwen zonder dat u een hele nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Wilt u uw vloer herstellen of wilt u weten wat vloerrenovatie of onderhoud kost? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606