013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Vloer renovatie in Eindhoven

Is uw vloer niet goed onderhouden? Of is uw houten vloer oud en versleten? Het voordeel van hout is dat het zeer duurzaam en bewerkelijk is. Vloer renovatie is dus goed mogelijk. Door uw vloer te repareren, stofvrij te schuren en af te werken met olie of lak ziet deze er binnen de kortste keren weer uit als nieuw. Bij vloerrenovatie inspecteren wij uw vloer en informeren wij u vervolgens over de verschillende mogelijkheden. En dat tegen een fractie van de prijs van een nieuwe vloer! Laat in de regio Eindhoven uw vloer opknappen door onze experts.

Renovatie vloer door PVS Vloeren

Een houten vloer hoeft niet snel vervangen te worden. Het hout kan namelijk makkelijk bewerkt worden. Zo kunnen wij uw houten vloer schuren en voorzien van een lak of olie in de door u gewenste kleur. Op die manier kunnen wij makkelijk uw vloer vernieuwen zonder dat u een hele nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Wilt u uw vloer herstellen of wilt u weten wat vloerrenovatie of onderhoud kost? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 - 205 06 08. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging