0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Eindhoven

Een nieuwe vloer leggen in Eindhoven

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Bij de door ons aangedragen professional leveren en leggen we uitsluitend topkwaliteit vloeren. Door te werken met eerlijke, duurzame en mooie materialen kunnen we u één ding garanderen: een vloer van ons gaat jaren mee. En dat vinden we belangrijk, want een vloer is een grote investering. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en u een vloer te leveren waar u tijden plezier van heeft.

Houten en laminaat vloeren

We bieden een ruim assortiment vloeren in Europa aan. Daarbij kunnen we elke vloer naar uw smaak afwerken en zorgen we ervoor dat de vloer op een vakkundige manier gelegd wordt. Bij ons bent u er dus zeker van dat u de nieuwe vloer vindt waar u naar op zoek bent. Onze vloerspecialisten tonen u graag alle mogelijkheden op het gebied van:

  • houten vloeren
  • parket
  • laminaat

Uitgebreide service in Eindhoven

Een nieuwe vloer kiezen kan een moeilijke opgave zijn. Het aanbod aan kleuren en materialen is enorm en we snappen dat het niet altijd even gemakkelijk is om het overzicht te bewaren. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.  We nemen altijd ruim de tijd voor u en helpen bij het selecteren van de vloer van uw dromen. Wilt u uw huidige vloer vervangen? Wij helpen u van A tot Z bij de vervanging van uw vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Eindhoven en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606