013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Houten vloer leggen in Eindhoven

Is uw oog gevallen op een mooie houten vloer, maar twijfelt u of de vloer geschikt is? Wanneer u kiest voor hout, dan kiest u voor sfeer en kwaliteit. Laminaat is praktischer en simpelweg goedkoper. Kiezen voor massief hout betekent ook dat u iets meer tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw vloer. Veel mensen kiezen toch voor hout omdat een houten vloer met u meeleeft. De doorleefde vloer geeft op die manier een heel eigen sfeer aan uw woning. Wilt u een houten vloer leggen in uw woning in Eindhoven of omgeving? Zorg ervoor dat u een ervaren vloerspecialist inschakelt voor het leggen van uw vloer. Hout zet namelijk uit en krimpt als gevolg van temperatuurschommelingen. Een grenen of eikenhouten vloer leggen moet dus erg zorgvuldig gebeuren.

Laat uw eiken vloer leggen

Wilt u een houten vloer vervangen, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Vooral bij een massieve houten vloer is het verstandig het leggen over te laten aan een vloerenspecialist. Er moet met verschillende zaken rekening gehouden worden. Een houten vloer kan gelijmd of zwevend gelegd worden. De beste manier om te leggen is echter afhankelijk van de vloer die u heeft gekozen, maar ook van het type woning en de ondervloer. Omdat een houten vloer “werkt” onder invloed van temperatuur en luchtvochtigheid, is het bij het leggen van massieve planken beter dat deze vastgelijmd worden. Is een plankenvloer leggen iets te veel gevraagd? In de regio Eindhoven kunt u hiervoor terecht bij PVS Vloeren. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag!

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging