013 - 205 06 08

Vloerenspecialist nodig in Eindhoven?

Vloer oliën in Eindhoven

Wanneer u laminaat koopt, dan kiest u voor een product dat qua uitstraling niet meer te wijzigen is. Een houten vloer heeft daarentegen vele afwerkingsmogelijkheden. Hout is nog te bewerken en te behandelen. Heeft u een specifiek idee voor uw houten vloer? Laat uw vloer onbehandeld leveren, zodat door middel van olie of lak het gewenste effect verkregen kan worden. Wilt u uw houten vloer oliën? Olie laat de natuurlijke uitstraling van het hout mooi uitkomen. Daarnaast is olie beschikbaar in verschillende kleuren. Dus wilt u uw eiken houten vloer een donkere kleur geven? PVS Vloeren helpt u graag bij het oliën van uw vloer.

Professionele hulp bij oliën houten vloer

Durft u het niet aan zelf uw vloer te oliën? Het is wel zo handig als het oliën meteen goed gebeurt. Wanneer de vloer na het oliën te snel gebruikt wordt, dan kan dit de olielaag aantasten. Het is dus belangrijk om de olie de tijd te geven om goed in het hout te trekken. In de regio Eindhoven kunt u voor het professioneel oliën van uw vloer terecht bij PVS Vloeren. Wij gebruiken de beste producten en weten precies hoe uw vloer behandeld moet worden. Naast het oliën van uw massief houten vloeren kunnen wij ook uw parket oliën. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Waarom PVS Vloeren?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 013 - 205 06 08.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Eindhoven, Tilburg, Boxtel, Veghel, 's Hertogenbosch en omstreken.

Hoofdvestiging